EKO Žalioji Kava Arabika 100%

MALTA EKOLOGIŠKA 100% ŽALIOJI KAVA ARABIKA. SVEIKATAI, GROŽIUI IR LIEKNĖJIMUI !

100%

zalia-kava-paruosimas

100% PAGARDINTA CINAMONU

zalia-kava-akcija

SVARBU ŽINOTI. Ne kiekviena žalioji kava yra tinkama vartojimui, naudojamos technologijos turi labai didelę svarbą: 1) kava turi būti aukštos kokybės, sertifikuota-ekologiška, plauta bei specialiai apdorota; 2) labai svarbus kavos malimo procesas ( žaliosios kavos arabikos sumalimo lygis turi būti toks pat smulkus, tolygus bei vienodas kaip ir skrudintos kavos ). EKO ŽALIOJI KAVA ARABIKA prekinis ženklas atitinka visus šiuos reikalavimus, tai įrodo kokybės ir ekologiškumo atitikimo sertifikatai išduoti Europos Sąjungos institucijų.

Moksliniais tyrimais įrodyta, kad žaliosios kavos pupelėse yra gausu chlorogeno rūgšties ir natūralių antioksidantų, kurie neišlieka, kai kava yra skrudinama aukštoje temperatūroje.

Chlorogeno rugštis:

  • Reguliuoja cukraus kiekį kraujyje
  • Palengvina virškinimą
  • Padidina endorfinų kiekį
  • Mažina migreną
  • Lėtina ląstelių senėjimą
  • Mažina svorį

Neseniai atliktų tyrimų metu užfiksuotas teigiamas žaliosios kavos poveikis ir moterims, ir vyrams, kurių cukraus kiekis kraujyje yra normalus. Patvirtinta, kad žaliosios kavos vartojimas teigiamai veikia žmogaus organizmo reakciją į cukraus kiekį kraujyje be jokio nepageidaujamo šalutinio poveikio ir ji nesukelia virškinimo sistemos problemų.

Cukraus kiekio kraujyje reguliavimas yra labai svarbus ne tik diabetu sergantiems žmonėms, bet ir tiems, kurie nori kontroliuoti savo svorį. Chlorogeno rūgštis ženkliai sumažina gliukozės kiekį kraujyje ir apsaugo nuo riebalų kaupimosi. Šiuos tyrimus atliko Joe. A. Vinson, Scranton universiteto Pensilvanijoje chemijos profesorius, ir pristatė juos 245-ojo Amerikos chemikų draugijos nacionalinio suvažiavimo metu.

NUORODA: TYRIMAS

Išvados: žalia kava – natūralus antioksidantas, stimuliuojantis riebalų apykaitą kepenyse, stabdantis riebalų įsisavinimą, organizmo senėjimo procesus, padedantis raumenų, širdies ir kraujagyslių veiklai. Pagalbinė medžiaga lieknėjimui – chlorogeno rūgštis, esanti žalioje kavoje, padeda normalizuoti ir palaikyti sveiką kraujo cukraus kiekį, neleidžia angliavandeniams virsti riebalais. Paskrudinus žalias pupeles aukštoje temperatūroje, ši rūgštis sunaikinama.

Be kofeino, kavoje yra dar 280 kitų medžiagų, tokių kaip chlorogeno rūgštis, niacinas, amino rūgštys, kurios yra naudingos žmogaus organizmui. Žalioji arbata yra stiprus antioksidantas, tačiau žalioji kava yra tris kartus stipresnė nei arbata. Tyrimai atskleidė, kad geriant žaliąją kavą sumažėja tulžies ligų rizika taip pat stimuliuojama smegenų veikla, dėl to sumažėja rizika susirgti Parkinsono liga, geriau įsisavinamos riebalų rūgštys, kurios yra raumenų energijos šaltinis, o svarbiausia tai, kad žalioji kava padeda kovoti su vėžiu bei širdies ir kraujagyslių ligomis.